INFO 

 

AANMELDEN

Artiesten geven zich van te voren op per mail muziekhuusbijguus@gmail.com of anderszins bij Marijke Kienhuis.

Spontaan op de middag zelf aanmelden  is mogelijk. Alleen als er ruimte is in het programma zal je ingepland worden, maar als het al vol is dan heb je pech.

 

INDELING

De organisatie bepaalt de indeling van de middag. Zo nodig kan er rekening gehouden worden met specifieke voorkeuren, maar het fijnste is om de middag op organische wijze te laten verlopen waarbij de variatie aan muziekstijlen de leidende factor is.

In principe kunnen zangoptredens met zang  rekenen op 2 liedjes max. 10 min

Instrumentale optredens max. 5 minuten per optreden. Als er ruimte in het programma is, op een ander moment nog een keer 5 minuten. Dit is richtlijn , geen ijzeren regel, is afhankelijk van meerdere factoren.

 

APPARATUUR

Voor wie gebruik wil maken van de aanwezige geluidsversterker met  2 microfoons of instrumentingangen, graag ruim van te voren vanaf 14.00 uur aanwezig zijn, voor soundchecken. Ook aanwezig 1 muziekstandaard en voetensteuntje voor gitaristen.

 

PUBLICITEIT

Organisatie zorgt voor publiciteit maar als deelnemende artiest graag zelf ook mensen enthousiasmeren om te komen kijken als publiek. Je kunt bijv. Facebookberichten delen of appjes/mails met de poster doorsturen naar bekenden.

Er worden foto’s en filmpjes gemaakt. Filmpjes worden niet door de organisatie op Facebook gezet. Je kunt dat wel zelf doen van je eigen optreden.  Graag dan filmpjes zonder close-ups van publiek.

 

ORGANISATIE

Organisatie en presentatie Marijke Kienhuis

Gastheer Guus Schilder van Het Vegetarisch Restaurant,

Plaats Donaustraat 183 Lelystad

muziekhuusbijguus@gmail.com

 

KOSTEN

Entree 3,- voor publiek.

Voor deelnemende artiesten geldt dat de entree op vrijwillige basis is, als bijdrage  aan de onkosten die er gemaakt worden. Op de bar staat een glazen pot voor het geld.

Drankjes 2,-   

Graag betalen met contant geld.

Kom op tijd 14.30 uur aanvangstijd. Vol is vol…

Filmpjes en foto’s alleen met toestemming van betreffende mensen verspreiden.

 

DATA

In principe 1 x per maand. De planning is onder voorbehoud, dus houd Facebook en Flevopost bij of neem contact op per mail.

Of vraag Guus in Het Vegetarisch Restaurant

20 mei (2e pinksterdag) is gepland.